🍲 Amb foc i música: cuino històries que alimenten 🍽️
#cuina #gastronomia #gastrosalut
Em dic Jordi Colomer i sóc cuiner. Però no faig només menjar. A Cuina Gastrosalut, preparem plats pensats per alimentar el cos i cuidar la salut, amb productes de proximitat, de temporada i molt de respecte per les persones.
En aquesta xerrada t’explicaré com la meva passió per la cuina em va portar a fer d’això una professió compromesa amb el benestar, el territori i les persones. He cuinat en restaurants d’alta gastronomia com El Bulli o El Celler de Can Roca, però també he après molt servint menús a mida per a qui té necessitats especials, fent tallers amb joves o cuinant a escoles com l’Escola l’Avet de Terrassa.
Parlarem de:
- Com dissenyar menús saludables i personalitzats.
- Com la cuina pot ser una eina per ajudar, acompanyar i fer sentir millor.
- Com viure amb passió un ofici que et demana entrega, sensibilitat i creativitat.
- Quines formacions i experiències poden portar-te a treballar en aquest món.
- I com també pots emprendre un projecte propi des del cor.
Si t’agrada cuinar, però sobretot si vols fer alguna cosa que tingui sentit i impacte en la vida dels altres, aquesta xerrada és per tu. (només dilluns)
—Jordi
Detalles
- Tipo de actividad: Charla inspiradora
- Semanas disponibles:
- Provincia: Barcelona
- Municipio: Terrassa, la charla se realizará en el centro educativo correspondiente
- Nivel educativo alumnado: 3º ESO, 4º ESO, 1º bachillerato, 2º bachillerato, FP básica
- Ámbito profesional: Hotelería, restauración y ocio
X
La fecha de inicio de esta actividad ya caducó.