Coneix les sortides professionals a l’àmbit sanitari

#sanitat#salut

Podreu coneixer les professions que treballen a l'entitat i que es dediquen a l'atenció sanitaria i sociosanitaria.
Parlarem del recorrecut acadèmic necessari per al seu exercici i les característiques dels professionals que l'entitat cerca.
També podreu fer una visita guiada per les instal·lacions de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Detalles

  • Tipo de actividad: Visita a empresa
  • Semanas disponibles: 03-06-2024 a 09-06-2024
  • Número de estudiantes: 20
  • Provincia: Barcelona
  • Municipio: Terrassa
  • Nivel educativo alumnado: 3º ESO, 4º ESO, 1º bachillerato, 2º bachillerato
  • Dirección: Carrer de Sant Antoni, 39, Terrassa, España
  • Ámbito profesional: Medicina y Salud
Me interesa

Sobre la empresa

Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa, FPC

MútuaTerrassa, fundada l’any 1900, és una entitat de benefici social que té per missió el servei a les persones, anticipant i resolent situacions i problemes relacionats amb la salut, l’autonomia personal o el seu benestar.

Les nostres accions engloben la salut, l’autonomia i el benestar de les persones, aportant valor al nostre entorn social i mediambiental, sempre mantenint la nostra identitat, solvència i compromís social.

L’equip humà està integrat per més de 5.000 persones que desenvolupen la seva tasca en diferents Àmbits de servei:

Àmbit de Servei Assegurador: Inclou activitat asseguradora i una corredoria pròpia. Ofereix productes de Salut, de protecció, previsió, decessos, assegurances personals i assegurances col·lectives.

Àmbit de Servei Assistencial: Atenció sanitària pública concertada, hospitalària i atenció primària, Atenció sanitària privada

Àmbit de Servei Sociosanitari: Atenció residencials i atenció diürna, Atenció a la vellesa, Atenció sociosanitària

Atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, Atenció salut mental.

Àmbit de Servei Logística sanitària:

- Axioma Solucions integrals (Oferim solucions innovadores i serveis de suport sanitari, per tal de facilitar la tasca dels professionals del sector de la salut i sociosanitari i millorar-ne l’eficiència amb el concepte d’economia circular, Tèxtil sanitari, Esterilització, Cobertura quirúrgica Steripak®

Històries clíniques, Material sanitari a punt de Consum).

- Catlab: Laboratori d’anàlisis clíniques, ubicat al Parc Logístic de Salut, al termer municipal de Viladecavalls. Dona servei a 98 centres d'extracció, la seva àrea d'influència és pràcticament tot el Vallès Occidental i poblacions del Baix Llobregat, Alt Penedès i Anoia, amb una població de referència de 1.020.000 hab.

Campus Universitari de Salut. Fomentem la gestió del coneixement i apostem per una formació de qualitat dels futurs professionals de la salut i dels diferents àmbits de Servei de MútuaTerrassa.

Fundació MútuaTerrassa de Docència i Recerca. Promovem, desenvolupem i oferim serveis de suport per tal d’impulsar la recerca biomèdica i social.


es_ESEspañol