Connectant el món educatiu i professional a través de l’orientació

El món professional és complex, incert, canviant… però també està ple d’oportunitats! Per a que els estudiants puguin prendre les primeres decisions sobre el seu futur amb criteri, és clau que coneguin professions emergents, sectors amb projecció, i que tinguin experiències en contextos laborals reals.

¿Vols implicar-te en la seva orientació? T’expliquem com fer-ho.

FES MATCH!

ACTIVITATS D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

IMPACTE EN ELS JOVES

Despertar vocacions i interessos

Inspirar i ampliar aspiracions professionals

Experimentar en entorns professionals

Desmuntar possibles estereotips

Conèixer sectors i professions

DESCOBREIX LES EXPERIÈNCIES DELS JOVES

CREANT OPORTUNITATS

256

EMPRESES

217

CENTRES

403

ACTIVITATS

ACTUALITAT

La 16ª edición de los Premios Educaweb busca los mejores proyectos de orientación de empresas

Veure’n més

La experiencia en contextos profesionales es clave para la orientación laboral de los estudiantes ...

Veure’n més

Reforzar la orientación y la Formación Profesional es prioritario para reducir la brecha de talento tecnológico en España

Veure’n més

DIUEN DE NOSALTRES

“Ha estat una experiència genial! A la xerrada vam parlar sobre què és una enginyeria, diverses feines que fa un enginyer, la meva experiència laboral, les diverses decisions que han de prendre els estudiants i com afecten la seva ocupabilitat.”

Voluntari de
CISCO

DIUEN DE NOSALTRES

“Em va agradar molt repassar ‘la meva història’ per explicar-la als estudiants. Espero que hagi estat interessant per als joves i, sobretot, que les alumnes hagin entès que l’enginyeria industrial també és per a noies.”

Voluntària de
KPMG

DIUEN DE NOSALTRES

“Tots els voluntaris/àries volen repetir l’experiència, ja que veuen molt necessàries aquestes iniciatives perquè la gent jove pugui conèixer les oportunitats que existeixen en el sector, de manera real.”

Responsable de sostenibilitat
d’ALSEA

DIUEN DE NOSALTRES

“Moltes gràcies per aquesta experiència! Compteu amb mi per a noves oportunitats de xerrades en centres educatius.”

Voluntària de
SAINT-GOBAIN PLACO

DIUEN DE NOSALTRES

“Aquests espais generen un dinamisme entre els joves que els permetrà triar amb més propietat sobre el seu futur acadèmic i professional, espero haver-los generat les inquietuds necessàries per continuar avançant en la seva formació. Gràcies per donar-me l’oportunitat de compartir la meva experiència!”

Voluntari de
PWC

DIUEN DE NOSALTRES

“La part bona d’aquestes iniciatives és que acosten els estudiants a la vida laboral d’una manera amena i atractiva. Va ser molt interessant compartir la xerrada amb altres professionals de diversos sectors i professions.”

Voluntària de
SIEMENS

DIUEN DE NOSALTRES

“Segur que els i les alumnes recordaran aquesta experiència i tenen una visió més àmplia de les possibilitats formatives i laborals en l’àmbit de la ciència i una major consciència mediambiental.”

CEAP de
l’INS Bisbe Berenguer

DIUEN DE NOSALTRES

“Les xerrades amb professionals van ser molt interessants i van connectar molt bé amb l’alumnat. Agraïm a la Fundación Bertelsmann la seva col·laboració en la formació dels nostres estudiants, i esperem poder mantenir-la d’ara endavant.”

CEAP de
Colegio Jesús María

DIUEN DE NOSALTRES

“La valoració del centre educatiu és molt positiva. Els professionals ho han fet molt bé i penso que han connectat molt amb l’alumnat.”

CEAP de
l’INS Bisbe Berenguer

DIUEN DE NOSALTRES

“L’activitat ens va agradar molt i va estar molt ben organitzada. Els professionals van parlar de la seva experiència personal en diferents etapes de la seva carrera professional i van transmetre valors importants com l’esforç i la perseverança.”

CEAP de
l’IES María de Molina

DIUEN DE NOSALTRES

“Tant les professores com els estudiants van sortir molt contents de l’activitat. Va ser una experiència estupenda per a tots. Gràcies per l’oportunitat!”

CEAP de
l’IES Dámaso Alonso

DIUEN DE NOSALTRES

“En nom de tot l’equip de 4t d’ESO, agraïm la col·laboració de la Fundación Bertelsmann. Aquestes activitats són molt interessants i complementàries d’altres que impulsem des del centre.”

CEAP de la
l’Escola Pia Terrassa

DIUEN DE NOSALTRES

“L’experiència va anar increïblement bé! Els professionals es van bolcar amb els estudiants i les presentacions sobre valors corporatius van donar peu a xerrades molt interessants.”

CEAP de
l’IES Enrique Tierno Galván

Una iniciativa de:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

caCatalà