GRAU D’INFERMERIA EN UN ENTORN PRÀCTIC I DINÀMIC  21/02/24

#salut#infermeria

Visita a la Seu de la Facultat d’infermeria de Vilafranca del Penedès de la Universitat Rovira i Virgili en la qual es proporcionarà informació sobre el Grau d’infermeria en un entorn pràctic i dinàmic, és reconeixerà el rol de la infermera en la pràctica, s’identificarà com es pot accedir als estudis del Grau, amb la col·laboració de la direcció, els docents i els propis estudiants de la Seu en un entorn pràctic.

Detalls

Ya asignada

Sobre l'empresa

Universitat Rovira i Virigili-Facultat d’infermeria Seu Vilafranca del Penedès

La Facultat d'Infermeria de la URV imparteix els programes de grau, màster, doctorat i programes de postgrau d'especialització professionalitzadora, desenvolupant espais de docència, de recerca i de servei a la societat.
La formació pràctica representa una part molt important del programa de formació, i es porta a terme en diversos entorns d'atenció de la salut del territori. Això permet adquirir una visió i comprensió profunda de les diferents possibilitats que els estudis d'infermeria poden oferir.
Està al servei de les persones i la societat i la titulació del grau en Infermeria ofereix excel·lents oportunitats d'ocupació en el sector de la salut en l'actualitat.
caCatalà